Projektek

K

Sikerkarrier

K

gyedmeló

K

dejómeló

Sikerkarrier Projekt

Csapatunk folyamatosan építi kapcsolatrendszerét már sikeres karrierváltást megvalósítókkal, akik beszámolói vizsgálatának összegzéséből próbálunk következtetni az eredményességük kulcstényezőire. Azon vagyunk, hogy ezeket a vizsgálatokat megelőző beszélgetéseket, hamarosan egy podcast csatorna formájában mutathassuk meg az érdeklődők számára.

business-02
business-09

GYEDmeló projekt

Szervezetünk környezetében, különböző okokból sok édesanya váltott munkahelyet vagy pozíciót gyermeke születését követően. Ezt a speciális helyzetet és pályamódosításra kínálkozó lehetőséget vagy kényszert szeretnénk megragadni és mintaként vizsgálni, így egyik célkitűzésünk, hogy a karrierváltó édesanyák körülményeit, lehetőségeit és példamutató szorgalmát, elszántságát feltérképezzük.

DejóMeló projekt

Egyesületünk alapító tagjai egy korábbi tevékenységük során, már foglalkoztak szakmák bemutatásával, videók készítése formájában, melyek akkor a középiskolások korosztályát célozta meg. Napjainkban egyre több olyan pozíció létezik, melyek már nevük alapján nem feltétlen azonosíthatók egy álláskereső vagy egy pályamódosítást tervező felnőtt számára, ezért a tervezett szakmabemutatások mellett, mai korunk foglalkozásait és pozícióit is szeretnénk ismertetni a DejóMeló projekt keretében.

talking